Pijani mušakarac pokušao da ukrade Lenjinovo tijelo iz mauzoleja

Muškarac je priveden

07.02.2023. 19:00
  • Podijeli:
alkohol_Pixabay-1663850839201.webp Foto: Pixabay

Ruska policija je privela pijanog muškarca koji je pokušao da ukrade tijelo Vladimira Lenjina iz mauzoleja na Crvenom trgu.

"Incident se dogodio u noći na 6. februar. Muškarac je uhapšen kada je pokušao da provali u mauzolej u kojem se nalazi telo Vladimira Lenjina i ukrade ga. Kasnije je otkriveno da je muškarac bio pijan", potvrdio je izvor iz policije za rusku agenciju TASS.

Policajci su tokom noći primjetili sumnjivog prolaznika koji je hodao u blizini mauzoleja. Kad je počeo da povlači vrata i pokušao da uđe unutra, policajci su ga priveli.

Navodno je na mjesto događaja pozvana hitna pomoć, a ljekari su utvrdili da muškarac ima psihički poremećaj izazvan dejstvom alkohola.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()