Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena

Potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a KS

30.06.2024. 22:49
  • Podijeli:
tucnjava_sarajevo_pumpa_foto_X-66818c31353dd.webp Foto: X

U ulici Džemala Bijedića, Općina Ilidža u Sarajevu, tačnije na benzinskoj pumpi Gazprom došlo je do tučnjave više lica od kojih je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane na podlaktici lijeve ruke te je nakon ljekarskog tretmana zadržan na Klinici urgentne medicine.

Ovo je za portal „Avaza“ potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a KS.

"Postupajući po prijavi na lice mjesta izašli su policijski službenici MUP-a KS koji su istog dana, 30. juna, uhapsili dvije osobe zbog izvršenog krivičnog djela 'teška tjelesna povreda'. Nakon hapšenja oni su smješteni u prostorije MUP-a KS", kazali su nam iz MUP-a KS.

Policajci nastavljaju dalje raditi na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, a o slučaju je upoznat i tužilac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()