Sudar kamiona i auta kod Hadžića: Hitna odvezla jednu osobu

Zbog ove nesreće jedno vrijeme je bio obustavljen saobraćaj na ovoj dionici

02.07.2024. 18:45
  • Podijeli:
Hadzici_udes_foto_Avaz-66842ead198e1.webp Foto: Avaz

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas na magistralnom putu M-17 u mjestu Gradac kod Hadžića, a povrede je zadobila jedna osoba

Kako je rečeno za "Dnevni avaz" iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, nezgoda se dogodila u 15.50 časova, a u njoj su učestvovali kamion i automobil marke seat.

"Jedna osoba je povrijeđena i vozilom Hitne pomoći prevezena je na dalje zbrinjavanje. Zasad nemamo povratnu informaciju o stepenu povreda", kazao je dežurni operativni.

Zbog ove nesreće jedno vrijeme je bio obustavljen saobraćaj na ovoj dionici.

Policija vrši uviđaj, dok se saobraćaj odvija usporeno, jednom trakom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()