Traktorista uletjeo u sobu: Hitno prevezen u bolnicu

“Nakon dobijenih rezultata, policijski službenici će protiv navedenog podnijeti odgovarajuće prijave”, rekli u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj.

04.07.2024. 20:10
  • Podijeli:
Traktor Nova Gradiška-6686df69d2070.webp Foto: DVD REŠETARI

Traktorista je teško povrijeđen u nezgodi koja se dogodila u mjestu Rešetari kod Nove Gradiške u srijedu kada je IMT-om uletio u sobu jedne kuće u ovom slavonskom mjestu.

“Na raskrsnici Ulice Bana Josipa Jelačića i kolovoza županijske ceste u Rešetarima, u srijedu u 15.30 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je traktorista teško povrijeđen. Policijski službenici su uviđajem utvrdili da je 69-godišnjak upravljajući traktorom s priključenom neregistrovanom poluprikolicom zbog neprilagođene brzine i stanju ceste (pad u nagibu, raskrsnica), nastavio voziti ravno kroz raskrsnicu te sletio s kolovoza”, navode iz policije.


Pritom je udario traktorom u metalno-drvenu ogradu, a u daljem nekontrolisanom kretanju traktorom je udario i probio zid kuće koja je vlasništvo 68-godišnje žene.


Traktorista je teško povrijeđen te prevezen u bolnicu u Novoj Gradišci gdje je zadržan na daljem liječenju, a gdje su uzeti potrebni uzorci radi analize prisutnosti alkohola u organizmu.

“Nakon dobijenih rezultata, policijski službenici će protiv navedenog podnijeti odgovarajuće prijave”, rekli u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()