Uhapšena pijana žena: Sletjela Golfom sa puta

Utvrđeno 1,65 promila alkohola u krvi, nakon čega je lišena slobode do otrježnjenja.

24.10.2023. 09:40
  • Podijeli:
hapšenje lisice mup rs-6408a070dba34.webp Foto: MUP RS

Žena iz Šipova čiji su inicijali J.L. sletjela je "golfom" sa kolovoza u ovom mjestu kada je izgubila kontrolu nad vozilom, nakon čega je uhapšena zbog nedozvoljene količine alkohola u krvi.

Portparol mrkonjićke Policijske uprave Božana Vulin rekla je Srni da u ovoj nezgodi, koja se dogodila protekle noći 20 minuta poslije ponoći u Kninskoj ulici, nije bilo povrijeđenih.

Ona je dodala da je kod žene J.L. alko-testiranjem utvrđeno 1,65 promila alkohola u krvi, nakon čega je lišena slobode do otrježnjenja.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Šipovo i rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad uhapsili i vozača iz Šipova čiji su inicijali S.V. kod kojeg je testiranjem utvrđeno 1,91 promila alkohola u krvi.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Mrkonjić Grad juče nije bilo evidentiranih krivičnih djela, kao ni slučajeva narušavanja javnog reda i mira. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()