Pijan glavom udario policajca, koji je intervenisao zbog narušavanja javnog reda i mira

Napadač I.E. (1962.) iskoristio je gužvu u društvenim prostorijama i svojom glavom direktno udario policajca u predjelu glave

16.11.2023. 10:30
  • Podijeli:
policija mup rs 02 foto UNA-6465ea2d0d151.webp Foto: UNA

U mjestu Djevor, općina Jablanica, policajac K.I. iz PS Jablanica u utorak je napadnut dok je zajedno sa kolegicom intervenisao zbog narušavanja javnog reda i mira.

Napadač I.E. (1962.) iskoristio je gužvu u društvenim prostorijama i svojom glavom direktno udario policajca u predjelu glave. Nakon naguravanja sa nekoliko muških osoba, patrola policije uspjela je napadača staviti pod kontrolu i dovesti u PS Jablanica. Tamo je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi napadača, koji je odmah lišen slobode.

Istu noć, komandir PS Jablanica Almir Karkelja i njegov zamjenik Ivica Kolakušić, zajedno sa kolegama, priveli su još četvoricu muškaraca koji su učestvovali u napadu na policajca. Č.A. (1982.), Č.H. (1968), I.S. (1966.) i B.R. (1977.) svi lišeni slobode i nad njima se vrši kriminalistička obrada.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()