Banjalučanin sletio automobilom sa puta u Šipovu, pa “naduvao” skoro tri promila alkohola

Naime, nesreća se desila juče ujutro u Šipovačkoj ulici Meše Selimovića

22.02.2024. 10:15
  • Podijeli:
policija republike srpske mup republike srpske-6537969e35335.webp Foto: MUP Republike Srpske

Policija u Šipovu uhapsila je Banjalučanina M.D. koji je pijan sletio autom "folksvagen".

Naime, nesreća se desila juče ujutro u Šipovačkoj ulici Meše Selimovića

– Oko 08.15 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je M.D. iz Banjaluke izgubio kontrolu nad vozilom te sletio sa kolovoza. U ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo povrijeđenih. Obavljeno je alkotestiranje vozača, te je kod M.D. utvrđeno prisustvo 2,93 promila u organizmu i on je je uhapšen -navode iz PU Mrkonjić Grad.

Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Šipovo i u toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nesreće.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()