Alkaraz: Volio bih igrati u velikom finalu sa Sinerom

Nakon titule u Parizu, Alkaraz nema puno vremena za odmor

14.06.2024. 18:20
  • Podijeli:
carlos alcaraz reuters-6526c5c9508cf.webp Foto: Reuters

Španski teniser Karlos Alkaraz (Carlos Alcaraz) nedavno je osvojio prvi puta u karijeri Rolan Garos.

Nakon titule u Parizu, Alkaraz nema puno vremena za odmor.

Za samo dvije sedmice Karlos će uzeti učešće na Vimbldonu, gdje će braniti titulu, do koje je došao nakon sjajne pobjede nad Novakom Đokovićem.

Trenutno drugi reket svijeta već je izrazio želju s kim bi volio da igra u eventualnom finalu na terenima Ol Ingland kluba.

"Ako želite da osvojite Gren slem morate da pobjeđujete najbolje. Volio bih da ponovo igram protiv Sinera, ali ovaj put u velikom finalu", rekao je Alkaraz.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()