Tajsonu pozlilo u avionu

Po slijetanju, medicinski tim je pružio potrebnu pomoć 57-godišnjem bivšem prvaku

27.05.2024. 22:38
  • Podijeli:
majk tajson profimedia-65e9e6cb0d367.webp Foto: Profimedia

Legendarni bokser Majk Tajson doživio je zdravstveni problem tokom leta iz Majamija u Los Anđeles, potvrdili su njegovi predstavnici. Tokom leta, Tajsonu je pozlilo i zavrtjelo mu se u glavi zbog pogoršanja čira, što je izazvalo zabrinutost među osobljem i putnicima.

Po slijetanju, medicinski tim je pružio potrebnu pomoć 57-godišnjem bivšem prvaku.

Predstavnici su demantovali navode da je zdravstveni problem prouzrokovao kašnjenje leta, objašnjavajući da je do odlaganja došlo zbog problema sa klima uređajem na avionu.

Tajson se sada osjeća dobro i zahvalan je medicinskom osoblju na brzoj reakciji, nakon hitne intervencije koja je izvršena.

Podsjetimo, legendarni bokser će se 20. jula boriti protiv jutjubera Džejka Pola.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()