Kup Republike Srpske: Orlovima niko ravan

Učenice Dragane Svitlice od starta su krenule "jako", na prvom predahu imale 11 koševa viška i tako poslale jasnu poruku protivnicama

11.02.2023. 20:14
  • Podijeli:
ŽKK Orlovi-63e7e79370c33.webp Foto: ŽKK Orlovi

Košarkašice Orlova potvrdile su da su u ovom trenutku najbolja ekipa Republike Srpske.

Dokaz za to je odbrana trofeja u Kupu, koji su osvojile pošto su na pleća bacile Kozaru sa 80:71.

Učenice Dragane Svitlice od starta su krenule "jako", na prvom predahu imale 11 koševa viška i tako poslale jasnu poruku protivnicama.

Istina, rivalke iz Gradiške nisu se predale, borile su se, skupo prodale kožu, bile u igri sve do početka zadnjeg kvartala, ali više od časnog poraza nisu mogle da ostvare.

Pobjednice je predvodila Marina Ristić sa 15 poena, Hana Predojević je dodala 14, Marina Tadić 13 pogodaka.

Na drugoj strani, Nataša Šobot je brojala do 20, a Zvjezdana Gagić do 15.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()