Ivanović: Izvinjavam se navijačima što ne igramo Top 8

Imali smo mjesec loše igre, ali čini mi se da nas niko nije nadigrao

13.04.2023. 22:46
  • Podijeli:
Duško Ivanović-63f1d2ccbd3a4.webp Foto: Dimitrije Nikolić/Tanjug

Košarkaši Crvene zvezde su pobjedom nad Fenerbahčeom 91:89 poslije produžetka okončali učešće u ovogodišnjem izdanju Evrolige, a uprkos petom trijumfu u nizu u elitnom takmičenju, trener "crveno-belih" Duško Ivanović nije bio previše zadovoljan.

"Igrali smo odlično u fantastičnom ambijentu. Još jednom, izvinjavam se navijačima što ne igramo Top 8, imali smo šansu, možda sljedeći put. Meni je samo žao igrača, jer su pokazali da i zalaganjem i igrom zaslužuju da uđu u Top 8. Imali smo mjesec loše igre, ali čini mi se da nas niko nije nadigrao. Zbog toga kažem, da smo ušli u Top 8, mislim da bismo imali realne šanse u plej-ofu. Dobro je završiti sa pobjedom. Dobili smo još utakmica na jednu loptu, ne samo ovu. Nadam se da će i u utakmicama koje nam ostaju do kraja biti još lopti koje će da odluče, to je iskustvo za nas. Nije nam važna pobjeda zbog tabele, ali mi svaku utakmicu hoćemo da pobijedimo i da budemo bolji. Ovo bi trebalo da nam bude iskustvo. Sad imamo više vremena za individualni rad, timski rad, da povratimo određene igrače",  rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()