Briljantan rezultat! Kadeti Igokee dali čak četiri puta više koševa od Lionsa i plasirali se na finalni turnir

Ekipa Igokea m:tel je u dvije utakmice ostvarila nevjerovatnu koš razliku od +176.

08.06.2024. 21:52
  • Podijeli:
kadeti igoeka košarka-6664afc473483.webp Foto: KK IGOKEA

U drugom polufinalnom susretu kadeti Igokea m:tel bili su dominantni i ostvarili pobjedu nad Lionsima iz Tuzle rezultatom 127:32 i tako se plasirali na finalni turnir za šampiona BiH.

Trener Slobodan Kecman je svim igračima pružio šansu i svi su se upisali u Listu strijelaca. Večeras je Galić imao 20 poena, Perišić je bio na 18, po 15 poena su imali Jokić i Vujić, Milovanović 13, a Gavranović 12 poena i 11 skokova.

Za Lionse Matović je postigao 8 poena, a Suljanović 6 poena i ostvario je 10 skokova.


Podsjećamo, i juče u prvom polufinalnom meču kadetska selekcija Igokea m:tel savladala je ekipu Mostara sa 136:55.

Ekipa Igokea m:tel je u dvije utakmice ostvarila nevjerovatnu koš razliku od +176.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()