Stefano Pioli više nije trener Milana

Pioli će u subotu posljednji put voditi ekipu Milana u utakmici 38. i zadnjeg kola talijanskog prvenstva protiv Salernitane

24.05.2024. 11:56
  • Podijeli:
Stefano Pioli-6506ac4564f33.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug

Stefano Pioli više nije trener Milana.

Pioli će u subotu posljednji put voditi ekipu Milana u utakmici 38. i zadnjeg kola talijanskog prvenstva protiv Salernitane. Milan je prvenstvo završio na drugom mjestu, s devet bodova manje od prvoplasiranog Intera. Rossoneri će po završetku sezone odletjeti u Australiju kako bi 31. maja odigrali prijateljsku utakmicu protiv AS Rome u Perthu, ali očito bez Piolija.

Pioli (58), koji je Milanu 2022. donio 19. naslov talijanskog prvaka, imao je ugovor do lipnja 2025.

“AC Milan se od srca zahvaljuje Stefanu Pioliju i njegovom cijelom osoblju na vođenju prve momčadi u proteklih pet godina, osiguravanju nezaboravnog naslova Lige i ponovnom uspostavljanju dosljedne prisutnosti AC Milana u vrhunskom europskom natjecanju. Stefanov profesionalizam i ljudski dodir značajno su pridonijeli rastu tima, utjelovljujući temeljne vrijednosti kluba od prvog dana”, stoji u klupskoj objavi.

Prema pisanju italijanskih medija, ovaj prijateljski razlaz otvara put dolasku Portugalca Paula Fonsece, koji je proveo dvije sezone u francuskom prvoligašu Lilleu i koji poznaje Serie A jer je trenirao Romu između 2019. i 2021.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()