Navijači Ajaksa digli glas: Nećemo budalu, idiota i šizofrenika

"Vesli, ako je i jedan odsto glasina o tvom povratku u Ajaks tačno, ti si onda više od idiota. Ako je to tačno, ti si šizofrenik"

18.07.2023. 20:52
  • Podijeli:
Vesli Snajder_Profimedia-64b6d3c616e21.webp Foto: Profimedia

Bivši fudbaler Ajaksa Vesli Snajder po svoj prilici se neće vratiti u klub kao direktor, pošto su navijači blokirali njegov povratak.

Zamjeraju mu mnogo toga, a između ostalog, i kritike na račun Dušana Tadića koji je ovog ljeta otišao u Fenerbahče.

Fantastične godine je Tadić imao među Kopljanicima, vratio ih je u vrh evropskog fudbala i zbog toga izazvao zavist kod mnogih.

I kod Snajdera takođe, koji je kao malo ko u Holandiji kritikovao srpskog asa, pogotovo tokom prošle godine.

I kada je srpski as otišao u Istanbul, otvorila se prilika da se Snajder vrati u giganta za koji je igrao od 2002. do 2007. godine. Međutim, naletio je na "tvrdo". Od tog posla neće biti ništa.

Jer, digli su glas navijači, ono najtvrđe jezgro i žestoko se usprotivili dolasku Veslija u rukovodstvo kluba.

"Da budemo potpuno jasni, ova budala nije dobrodošla u naš klub! To smo mu otvoreno poručili i ranije, da je persona non grata u Ajaksu. I to ne važi za samo nekoliko patetičnih godina, koliko su potrajala njegova dva propala braka, nego zauvijek. Vesli, ako je i jedan odsto glasina o tvom povratku u Ajaks tačno, ti si onda više od idiota. Ako je to tačno, ti si šizofrenik", poručili su navijači Ajaksa preko društvenih mreža, o čemu bruje danas holandski mediji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()