Marinović: Nemamo luksuz da olako ulazimo u utakmice

"U Premijer ligi BiH ne postoji luksuz olakog ulaska u utakmici. Nama se to desilo danas i nismo odigrali dobro"

01.05.2023. 21:12
  • Podijeli:
Vinko Marinović_FK Borac-64500d2867487.webp Foto: FK Borac

Strateg Borca Vinko Marinović poručio je da će Crveno-plavi morati da izvuku pouke iz poraza od Veleža (0:2).

Banjalučani ovog popodneva nisu bili na visini zadatka u Vrapčićima, gdje je odigran derbi 29. runde Premijer lige BiH.

Može se reći i da su oštećeni pošto im nije dosuđen evidentan penal. Međutim, igra je bila ispod neophodnog nivoa.

"Odigrali smo veoma lošu utakmicu. U ranoj fazi smo primili gol, a kasnije smo imali puno osnovnih grešaka u samoj igri. Nismo bili dobri ni u svom, ni u posjedu lopte protivnika. Čestitam ekipi Veleža na pobjedi, a nama ostaje da ovu utakmicu analiziramo i da se što bolje spremimo za narednu u kojoj dočekujemo Sarajevo", rekao je Marinović.

Trofejni stručnjak je istakao da je problem bio u pristupu utakmici, ali i umoru.

"U Premijer ligi BiH ne postoji luksuz olakog ulaska u utakmici. Nama se to desilo danas i nismo odigrali dobro. Za nas je ovo bio treći meč u nizu. Nedostajalo nam je energije i koncentracije, pravili smo puno grešaka i dopustili smo protivniku previše šansi. Ne preostaje nam ništa drugo nego da izvučemo pouke, da se spremimo i da pokušamo već u narednoj utakmici da odigramo bolje. Do kraja su još četiri kola i na nama je da se izborimo za izlazak na evropsku scenu", zaključio je Marinović

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()