Ajaks poklonio 100 lopti školi u Bačkoj Topoli

U čast Dušanu Tadiću

22.02.2023. 13:45
  • Podijeli:
lopta fudbal foto Pixabay-63d8ec6e82e1a.webp Foto: Pixabay

Holandski Fudbalski klub "Ajaks" poklonio je bilbord i 100 lopti Osnovnoj školi "Čaki Lajoš" u Bačkoj Topoli, koju je pohađao kapiten holandskog tima Dušan Tadić.

Tadić je u nedjelju, 19. februara, postigao svoj 100. gol u dresu "Ajaksa" na utakmici sa "Spartakom".

NJegov tim je poručio da akcijom darivanja Tadić i "Ajaks" pokazuju da "svako ko počne da se igra loptom može da sanja takvu karijeru".

Tadić, koji je i kapiten reprezentacije Srbije, odigrao je za "Ajaks" 225 utakmica, a kapiten je bio na 168 mečeva, prenose beogradski mediji.

U utakmicama u kojima je Tadić postigao gol "Ajaks" je slavio 58 puta, uz samo jedan poraz i četiri remija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()