Užas u Floridi: Policajci ubili aligatora koji je u raljama imao tijelo žene

Istraga će utvrditi okolnosti smrti žene

25.09.2023. 20:18
  • Podijeli:
aligator (1)-6450fcb0884c6.webp Foto: ABC/printscren

Aligator dug četiri metra ubijen je nakon što je na Floridi uočen s ostacima žene u raljama, saopštila je policija.

Svjedok je ispričao lokalnim medijima da je u kanalu Largo vidio aligatora kako u ustima drži donji dio torza.

Kancelarija šerifa okruga Pinellas naveo je da je životinja ubijena i potvrdio da su ostaci 41-godišnje Sabrine Peckham pronađeni u vodi.

Istraga će utvrditi okolnosti smrti žene.

Policija je u petak u 13.50 po lokalnom vremenu zaprimila dojavu o tijelu u vodi.

Jamarcus Bullard je kazao da je išao na razgovor za posao kada je ugledao aligatora s nečim što je prvo izgledalo kao lutka u ustima.

"Primijetio sam da ima tijelo u ustima, donji dio trupa. Kad sam to vidio, otrčao sam ravno do vatrogasaca", prisjetio se on.

Nesrećna žena je živjela u kampu za beskućnike u blizini šumovitog područja, istakla je njena porodica.

"Vjeruje se da je možda hodala do ili od svog kampa u blizini potoka u mraku i aligator ju je napao iz vode. Niko ne zaslužuje ovako umrijeti", napisala je Breauna Dorris, koja se predstavila kao kćerka žrtve.

Vlasti su saopštile da je aligator humano ubijen i uklonjen iz plovnog puta prije nego što je policijski ronilački tim izvukao ostatke žene.

Pojavio se snimak koja prikazuje ogromnog aligatora izvaljenog pored ceste okruženog policijom i vozilima hitne pomoći, piše BBC. Obližnji stanovnici rekli su da su već vidjeli male aligatore na tom području, ali ne veličine životinje pronađene u ovom slučaju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()