Haos u zološkom vrtu: Žena u životnoj opasnosti nakon napada vuka

U toku je istraga o incidentu.

23.06.2024. 17:30
  • Podijeli:
vuk, vukovi - profimedia-658318803aee0.webp Foto: Pixabay

Tri vuka napala su ženu u zoološkom vrtu "Toiri" izvan Pariza, a zbog zadobijenih povreda ona je u životnoj opasnosti, izjavio je danas izvor iz lokalnog tužilaštva.

Isti izvor rekao je za AFP da je žena zadobila povrede vrata, noge i leđa.

Zoološki vrt "Toiri" nalazi se na četrdesetak kilometara zapadno od Pariza.

Izvor ističe da je žena morala da prođe "bezbjednosne sisteme, jamu i električnu energiju koja bi trebalo da drži životinje odvojenim od ljudi".

U toku je istraga o incidentu.

Prema navodima lokalnih medija, žena je otišla sama na trčanje pošto je provela noć sa porodicom u smještaju u zoološkom vrtu, čija je reklama na internetu po cijeni između 220 i 760 evra.

Prema navodima u reklami, smještaj u zoološkom vrtu nudi "tišinu, odmor i odvojenost od spoljnog svijeta.

Nije poznato da li je žena greškom skrenula sa staze koja je jasno označena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()