Drama zbog plastičnog pištolja: Specijalci upali u školu u Beču

On se u školi pojavio sa pištoljem igračkom i u zaštitnom prsluku, koji se koristi u pejntbolu, što je uplašilo ostalu djecu

04.03.2024. 10:49
  • Podijeli:
bečka austrijska austrija beč policija UNA-65533b05b47c1.webp Foto: UNA

Specijalna jedinica Kobra upala je u učionicu u školi u Beču nakon dojave da jedan od učenika kod sebe ima pištolj.

Kasnije je utvrđeno da je student kod sebe imao plastičnu igračku.

- Zgrada je trenutno obezbjeđena. Ovo je normalna procedura za proveru prijetnji - rekla je portparolka Džulija Šik.

On se u školi pojavio sa pištoljem igračkom i u zaštitnom prsluku, koji se koristi u pejntbolu, što je uplašilo ostalu djecu.

Jedan od učenika se odvažio i slučaj odmah prijavio policiji.

Nakon prijave, veliki broj pripadnika policije i specijalnih jedinica su se pojavili u školi, a Kobra je čak reagovala tako što je upala u jednu od učionica.

Đaci su i dalje djelimično zabarakadirani u svojim učionicama, prenosi Avaz.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()