Drama u Njemačkoj: Majka nožem nasrnula na četverogodišnju kćerku

Djevojčica je u bolnici i hitno je operisana

22.05.2024. 18:40
  • Podijeli:
njemacka-policija-automobil-pixabay.jpg

Policija je u srijedu ujutro, 22. maja, privela 35-godišnju ženu koja je nožem napala i teško povrijedila 4-godišnju kćerku u stanu u bavarskom Burghausenu.

Djevojčica je u bolnici i hitno je operisana, piše Fenix.

"Hitna pomoć je u stambenu zgradu stigla oko 3.50 sati ujutro. Zatekli su teško povrijeđenu djevojčicu. Imala je nekoliko uboda i posjekotina u predjelu vrata i lica", saopćila je policija.

Nakon operacije i prema pretposljednjim informacijama ljekara, djetetov život više nije u opasnosti, potvrdio je glasnogovornik policije Daniel Katz.

Zasad nije poznato zašto je 35-godišnjakinja iznenada zgrabila nož i više puta nasrnula na kćerku.

Kriminalistička policija i državno tužilaštvo započeli su istragu zbog sumnje na pokušaj ubistva te rasvjetljavaju motiv i pozadinu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()