Odmah reagovala hitna i policija: Majka ostavila bebu u automobilu

Dogodilo se to oko 19 sati kada je u Osijeku temperatura vazduha bila oko 30 stepeni, prema podacima DHMZ-a 31,1 °C.

21.06.2024. 12:28
  • Podijeli:
beba-auto-anadolija.jpg

Uprkos brojnim upozorenjima, jedna majka je u četvrtak uveče u Osijeku ostavila šestomesečno dijete samo u automobilu na 15 minuta.

Prolaznici su na vrijeme uočili dijete u vozilu te su odmah alarmirali policiju i vatrogasce, prenosi Večernji list.

Dogodilo se to oko 19 sati kada je u Osijeku temperatura vazduha bila oko 30 stepeni, prema podacima DHMZ-a 31,1 °C.


-Prolazila sam Ružinom i vidjela šta se dogodilo. Nisam mogla doći k sebi, jer se već davno upozorava na to da se djeca nipošto ne ostavljaju u automobile – ispričala je za SiB jedna Osječanka dodajući da je ubrzo na mjesto događaja uz vatrogasce, dojurila i hitna pomoć i policija.

Javna vatrogasna stanica Grada Osijeka dojavu je zaprimila u 19.03 sati, a na mjesto događaja stigli su u 19.07. Brzom intervencijom vatrogasci su uspjeli u nešto više od 60 sekundi specijalnim alatom otvoriti vrata na vozačevoj strani.

-Od majke smo čuli kako se šestomjesečno dijete igralo s ključevima i kako se samo zaključalo pritiskom na tipku ključa – rekli su vatrogasci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()