Kako je naveo u borbi za istinu: Vučić zatražio pomoć Pekinga

Vučić je rekao da je sa ambasadorom Kine razgovarao o pitanjima od ključnog značaja i izazovima koji čekaju Srbiju na međunarodnom planu u predstojećem periodu.

12.04.2024. 13:42
  • Podijeli:
vucic-6614dcd01f046.webp Foto: Sarah Meyssonnier/Pool via AP

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upoznao je kineskog ambasadora u Beogradu Li Minga sa licjemernim inicijativama u Generalnoj skupštini UN protiv cjelokupnog srpskog naroda i zatražio podršku Kine u borbi za istinu.

Vučić je rekao da je sa ambasadorom Kine razgovarao o pitanjima od ključnog značaja i izazovima koji čekaju Srbiju na međunarodnom planu u predstojećem periodu.

"Zahvalan na čvrstoj i nepokolebljivoj podršci Kine našoj zemlji u globalnim forumima, istakao sam da Srbija u ovim nelakim vremenima ceni principijelna partnerstva i čelično prijateljstvo koje se pokazalo na delima u najtežim trenucima po naš narod i državu", naveo je Vučić na Instagramu.

On je dodao da je zamolio ambasadora da prenese srdačne pozdrave predsjedniku Kine Si Đinpingu, koji je svojim ličnim angažovanjem doprinijeo ogromnom napretku Srbije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()