Jeremić podnio ostavku: U skladu sa izbornim rezultatima

Kako je napisao, imajući u vidu izborne rezultate, to je jedini odgovoran korak kojim se čuva dostojanstvo stranke.

22.12.2023. 21:50
  • Podijeli:
vuk jeremić, 19 nov 2023 - foto tanjug jadranka ilić (2)-6567553ac93f6.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Vuk Jeremić objavio je večeras da je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Narodne stranke.

Podnio sam neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Narodne stranke, napisao je Vuk Jeremić večeras na društvenoj mreži Iks.

"Ovu odluku sam donio prije nekoliko dana, a večeras sam je saopštio ljudima za koje sam osjećao potrebu da o tome budu obaviješteni prije ostatka javnosti – članovima Predsjedništva Narodne stranke", naveo je Jeremić na društvenoj mreži Iks.

Kako je napisao, imajući u vidu izborne rezultate, to je jedini odgovoran korak kojim se čuva dostojanstvo stranke. 

"I neophodan preduslov za to da bi ona mogla da se ponovo uzdigne, ostajući vjerna svojoj izvornoj politici i principima", poručio je Jeremić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()