SNSD-ov kandidat za gradonačelnika Banjaluke: Šobot vjeruje u uspjeh na izborima

Šobot je istakao da njegov cilj jeste da Banjaluku vrati u okvire pristojnosti, stručnosti i legalnosti.

07.04.2024. 17:38
  • Podijeli:
SNSD Banjaluka-6612be469c9bb.webp Foto: UNA

“Ovo je prilika da se dodatno angažujem”, poručio je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke, Nikola Šobot.

Ovaj poziv, kaže, nije mogao da odbije.

“Ogromna je stvar da vas prepoznaju po vašem obrazovanju, radu i znanju. Zajedno možemo postići mnogo. Uz rad i disciplinu možemo ostvariti impozantne rezultate”, poručio je Šobot.

“Samo glupi ljudi se bave drugim ljudima”, odgovorio je Šobot na pitanje da prokomentariše potencijalne kandidate iz redova opozicije koji bi mogli da mu stanu na crtu.

Čast nam je što je doktor prihvatio kandidaturu - poručio je predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik.

“Potpuno sam uvjeren da će Šobot posvećeno svojoj Banjaluci vratiti ono najbolje što može da učini kao gradonačelnik, a Republika Srpska je ponosna na Kardiohirurgiju, koju vodi naš doktor”, rekao je Dodik, naglasivši da je odluka da Šobot bude kandidat za gradonačelnika Banjaluke, jednoglasna.

“Šobot je nestranački kandidat. Treba da ga podrži koalicija, nevladine organizacije, udruženja.. učinićemo sve da on predstavi svoj program na najbolji moguć način”, rekao je Dodik, naglasivši da je uvjeren u pobjedu SNSD-a na lokalnim izborima u Banjaluci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()