Veliko stablo palo na put: Saobraćaj otežan kod tunela Vranduk

Vozila zaobilaze drvo

04.02.2023. 15:03
  • Podijeli:

Kod tunela Vranduk kod Zenice, na magistralnom putu M17 danas je usljed nevremena stablo popriječilo dio ovog puta, što je dodatno otežalo saobraćaj.

Kako javlja reporter UNE, nije bilo povrijeđenih.

Danas je podsjetimo u BiH izdat narandžasti meteo-alarm zbog najavljenih olujnih vjetrova, koji su već pričinili materijalnu štetu širom BiH. U Bijeljini je jak vjetar digao krov zgrade. Pojedini lokalni putevi nisu prohodni zbog smetova.

Jaki vjetrovi duvaju i širom Hrvatske i Srbije. U Osijeku su stabla padala na auta, a u Srbiji su mnogi putevi neprohodni zbog nanosa snijega.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()