Romantika je živa: Ljubavni transparent oduševio Sarajlije

"Ramize, ljubavi, volim te. Svjedok su Miljacka, Sarajevo i Bog. Ja ću zaista sve učiniti za osmijeh tvoj! Tvoja Bosanka, tvoja Lejla, tvoj miš", napisano je.

17.05.2024. 11:07
  • Podijeli:
Natpis romanitka Sarajevo-66471051d9e06.webp Foto: KLIKS

Simpatični ljubavni transparent koji je postavljen na Latinskoj ćupriji u Sarajevu privukao je pažnju brojnih prolaznika.

"Ramize, ljubavi, volim te. Svjedok su Miljacka, Sarajevo i Bog. Ja ću zaista sve učiniti za osmijeh tvoj! Tvoja Bosanka, tvoja Lejla, tvoj miš", napisano je.

Postavljanje ovakvih transparenata je odavno popularno u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a ova djevojka se naročito potrudila oko teksta, što je mnogima simpatično.

Osim toga, Balkanom je sve popularniji i trend nošenja transparenata. Podsjećamo, manekenka Milena Tunguz je prošle godine Beogradom nosila transparent s natpisom "Tražim muža". Nepoznati ljudi su joj prilazili, a bilo je raznih ponuda.

Jedna starija gospođa pokazala joj je fotografije svog sina, a jedna djevojka ju je pitala traži li ženu. Ova njena objava je prikupila brojne komentare.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()