Hrvatski RTL ismijao novogodišnji doček u Sarajevu: "Otrcane fore koje 'šalju po ćevape'"

Na RTL-u su komentarisali ovaj događaj, ali čini se da ih jugonostalgična sarajevska proslava i nije baš oduševila

03.01.2024. 22:29
  • Podijeli:
sarajevo_nova_una-65927aac450a8.webp Foto: Una

Proslava Nove godine u Sarajevu uz romantični prikaz osamdesetih godina prošlog vijeka zapala je za oko i medijima u susjednoj Hrvatskoj.

Na RTL-u su komentarisali ovaj događaj, ali čini se da ih jugonostalgična sarajevska proslava i nije baš oduševila.

"Ludo se u cijelom svijetu slavila Nova godina, ali samo se u jednom gradu pojavio ni više ni manje nego drug Tito.

Na čuđenje stanovnika Sarajeva sa velikog ekrana obratio im se Josip Broz, očigledno uz pomoć umjetne inteligencije, mada ne ne i inteligentno", prokomentarisala je RTL-ova novinarka i voditeljica Mojmira Pastorčić "otrcane fore" o Titu, Sophiji Loren i Elizabeth Taylor koji Richarda Burtona "šalju po ćevape", javlja lifestyle.

Podsjetimo, na dočeku Nove godine u Sarajevu su nastupali Laka i Lela, Crvena Jabuka, Bombaj štampa i Zabranjeno pušenje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()