Dupli radar kod Vlasenice: Može i ovako?!

Nesvakidašnja fotografija kruži društvenim mrežama

08.03.2023. 12:29
  • Podijeli:
foto_Restart-640871793bf9f.webp Foto: ReStart

Nesvakidašnja fotografija, za koju se tvrdi da je snimljena kod Vlasenice, pojavila se ovih dana na društvenim mrežama.

Na slici, koju je na svom Facebook profilu objavilo Udruženje „ReStart“ vide se dva policajca koji sa mobilnim radarom stoje pored stacionarnog radara i bilježe brzinu kretanja vozila.

- Vjerovali ili ne. Fotografija je zabilježena na magistralnom putu Vlasenica - Han Pijesak. Postavlja se pitanje zašto je MUP kupovao kamere, kada može i ovako – pitali su iz „ReStart-a“.

Iz policije nije potvrđeno da li je fotografija autentična ili se radi o foto montaži.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()