U kafani potegao pištolj, gosti spriječili pucnjavu

A.P. iz Šipova priveden zbog sumnje da je pijan, sa 2,34 g/kg, uperio pištolj u drugu osobu

05.12.2022. 11:21
  • Podijeli:
pistolj foto Pixabay-1667210972679.webp Foto: Pixabay

Policija je uhapsila A.P. iz Šipova zbog sumnje da je u kafani u uperio pištolj u drugu osobu, nakon čega su ostali gosti uspjeli da mu uzmu pištolj.

U PU Mrkonjić Grad navode da je A.P. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

"Policiji je prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Karađorđevoj ulici u Šipovu A.P. uperio pištolj u drugu osobu, nakon čega su gosti lokala uspjeli da mu uzmu pištolj. Patrola je odmah izašla na lice mjesta i utvrđeno je da je A.P. koristio startni pištolj, a prilikom alkotestiranja kod njega je izmjereno 2,34 g/kg u organizmu", navode u PU Mrkonjić Grad.

Dodaju da je sa svime obaviješten dežurni tužilac koji je naložio da se nad osumnjičenim izvrši kriminalistička obrada, te da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()