Taksijem otišao po pištolj: Gilmar optužen za pokušaj ubistva

Okružni sud Istočno Sarajevo potvrdio optužnicu Borisu Mitroviću zbog ranjavanja N.G.

03.02.2023. 14:50
  • Podijeli:
Boris Mitrovic Gilmar foto PU Istočno Sarajevo-638f06647bb16.webp Foto: PU Istočno Sarajevo

Okružni sud u Istočnom Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv Borisa Mitrovića zvanog Gilmar zbog pokušaja ubistva N. G. koga je ranio hicem iz pištolja u "Rakija baru" u Istočnom Novom Sarajevu.

Pucnjava se dogodila 3. decembra prošle godine u ulici Vuka Karadžića.

"Nakon verbalne prepirske sa N.G. optuženi je, koristeći taksi, otišao do kuće H.A. Potom se, istim taksijem, vratio do ugostiteljskog objekta i u namjeri da liši života N.G. sa ulaznih vrata je iz pištolja nepoznate marke ispalio sedam metaka, kalibra 7,65 mm. Četiri zrna su pogodila N.G. nanijevši mu povrede u vidu tri prostrijelne rane u predjelu lijeve potkoljenice sa prelomom kosti i prostrelnu ranu desne natkoljenice, nakon čega je pobjegao u nepoznatom pravcu", saopštio je Okružni sud u Istočnom Sarajevu.

Optuženi Mitrović je poznat kao višestruki prestupnik, sklon zloupotrebama droga. U više navrata je hapšen zbog posjedovanja i dilovanje droge, a u nekim od akcija policija je pronašla i zaplijenila veću količinu heroina.

U predmetu "Park" ranije je osuđen na dvije godine zatvora upravo zbog trgovine drogom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()