Policija u Šipovu uhapsila dva muškarca: Presreli, izvukli iz automobila, pa pretukli sugrađanina

Terete ih za krivično djelo nasilničko ponašanje

16.10.2023. 12:09
  • Podijeli:
Tan2023-05-1716040234_6 policija srbija miloš milivojevic-649690a608d05.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Policija je uhapsila M.K. i S.Š. iz Šipova zbog sumnje da su presreli sugrađanina S.K. a potom ga izvukli iz auta i tukli.

.

Naime, u nedjelju oko 00,20 časova  policijskoj stanici Jezero,

S.K. iz Šipova prijavio je da ga je dok je vozio, u Jezeru presrelo vozilo kojim je upravljao S.Š. te mu popriječio put, prenose "Nezavisne".

"Iz vozila su izašli S.Š. i saputnik M.K. koji su oštećenog nasilno izvukli, te mu upotrebom fizičke snage zadali više udaraca. Oštećenom je prva pomoć je ukazana u Domu zdravlja Šipovo. Po prijavi su postupili policijski službenici policijske stanice Jezero, te izašli na lice mjesta događaja gdje su ustanovili da su navodi prijave tačni, te pronašli i lišili slobode lica M.K. i S.Š. iz Šipova", navode iz PU Mrkonjić Grad.

O svemu je obaviješten  dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenima izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo.  

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()