Tokom fotografisanja Đoković počastio mladića sa 100 eura, poznato i zbog čega

Izdvojio je Novak poprilično vremena za fotografije s navijačima i sve je izuzetno mirno odradio

30.03.2023. 11:21
  • Podijeli:
Novak Đoković Crvena zvezda Pioni_KKCZ-64247e62252f8.webp Foto: KK Crvena zvezda

Novak Đoković izazvao je pravo oduševljenje na večerašnjoj utakmici između Crvene zvezde i Valencije odigranoj u Beogradu. Novak Đoković je bez ikakve dileme najveći sportista iz Srbije koji se ikada pojavio.

Iako na terenu često zna biti poprilično žestok, van njega je Đoković izuzetno dostupan i miran.

To je pokazao i na utakmici Crvene zvezde i Valencije. Izdvojio je Novak poprilično vremena za fotografije s navijačima i sve je izuzetno mirno odradio.

U jednom trenutku su mu prišla trojica mladića koji su mu nešto rekli, a on im je uzvratio:

“To ste vi momci, Svaka čast, hvala vam puno”, a zatim mladiću krišom dao 100 eura što su kamere zabilježile.

Redakciji Kurira javio se jedan od njih kako bi objasnio čitavu situaciju.

U pitanju je mladić inicijala U.G. navijač Crvene zvezde koji je otkrio kako se sve desilo. Naime, on je sa društvom u šumi blizu dvorane pronašao Novakovu platnu karticu, a obezbjeđenje u hali je dopustilo ovoj simpatičnoj grupici da priđe do parketa i vrati teniseru karticu.

Kada su prišli, Novak se obradovao i srdačno ih pozdravio, što može i da se vidi na snimku.

“To ste vi momci!”, poručio je Đoković mladićima, koji su od njega zatražili fotografiju.

Međutim, dobili su i više od slike sa najboljim teniserom svijeta, iako se tome nisu ni nadali. Novak je iz džepa izvadio 100 eura koje je u znak zahvalnosti predao mladim navijačima Crvene zvezde. Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Poznato je da je Đoković zaradio ogromne svote novca tokom fenomenalne karijere i da samo od jednog turnira na njegov račun “legne” pravo bogatsvo. Na neki način, ovi dobro vaspitani momci Novaku su u pojsed “vratili milione”.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()