Šta je Siner poručio nakon povlačenja Đokovića

„Prije svega, san svakog igrača je da postane broj 1 na svijetu. S druge strane, saznanje da se Novak povukao je razočaranje za sve nas ovdje. Želim mu brz oporavak", rekao je Siner

04.06.2024. 20:50
  • Podijeli:
Janik Siner-65f6a9aeb2ad5.webp Foto: AP Photo/Ryan Sun/Tanjug

Nakon što je savladao Grigora Dimitrova u četvrtfinalu Rolan Garosa, Janika Sinera je sačekala posebna vijest.

On je pri davanju intervjua po završetku meča saznao da će od ponedjeljka biti prvi teniser svijeta. To se desilo nakon što se Novak Đoković povukao zbog povrede koljena.

Italijan je priznao da nije želio da na ovakav način dođe do trona, ali je naglasio da mu je bio san da bude najbolji na svijetu.

„Šta da kažem…“, bila je prva reakcija Italijana uz aplauz na „Filip Šatrijeu“.

Ona je dodao:

„Prije svega, san svakog igrača je da postane broj 1 na svijetu. S druge strane, saznanje da se Novak povukao je razočaranje za sve nas ovdje. Želim mu brz oporavak. Hvala mom timu, bez njih bi sve bilo nemoguće. I hvala navijačima. Ovo je poseban trenutak za mene, drago mi je što ga mogu podijeliti sa vama i onima koji gledaju od kuće“, rekao je 29. igrač u Open eri koji se popeo na čelo ATP liste.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()