Rune ima taktiku: Evo kako poslati Noleta u penziju

"Neće stati dok ga ne pobijedimo"

04.12.2023. 08:16
  • Podijeli:
Holger Rune_Christophe Ena AP Tanjug-6480e9b63e9cd.webp Foto: Christophe Ena / AP / Tanjug

Danski teniser Holger Rune smatra da je najlakši način da prekine dominaciju Novaka Đokovića to da postane bolji od njega.

Rune je prije nekoliko dana dao jedan intervju u kom je rekao da bi volio da Novaka pobijedi u finalu Australijan opena, te je istovremeno poručio da je igrača kao što je Đoković najlakše poslati u penziju ako ga uvjerite da ima boljih od njega.

"Da, potpuno se slažem. Moram da se složim i slažem se. Ali činjenica je da je Novak osvojio tri od četiri Grend slema ove godine. Tako da ne možemo da kažemo da ga nema jer ga treba pobijediti ne samo jednom, već svaki put. Pokušaću da ga pobijedim svaki put, jer ako nastavi da osvaja ove velike turnire, zašto bi stao" - zapitao se Rune i dodao:

"Mislim, neće stati dok ga ne pobeijdimo, što prije podignemo nivo, prije ćemo preuzeti. Zapravo mi se sviđa što je Novak još uvijek tu, jer znate, za nas mlade igrače je važno da stvarno vidite šta je stvarni svijet na neki način, šta je prava stvar, znate. Ako nikada ne doživite Rodžera, Rafu ili Novaka, mislim da bi nam nešto nedostajalo i mislim da je Novak drži izuzetno visok standard koji je nama od pomoći", zaključuje Rune.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()