Monte Karlo: Krajinović stao na zadnjem koraku

Srbin i dalje teoretski može sutra da zaigra u prvom kolu poslije odustajanja Brendona Nakašime

09.04.2023. 14:08
  • Podijeli:
Filip Krajinović_Profimedia-6432aa860d820.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je od Mađara Martona Fučoviča sa 3:6, 5:7 u finalnom meču kvalifikacija za masters u Monte Karlu.

Fučovič je do pobjede nad Srbinom stigao za sat i 39 minuta. U oba seta vodila se velika borba, a presudila je činjenica da je Mađar bolje koristio brejk lopte i bio smireniji u odlučujućim momentima. 

Krajinović i dalje teoretski može sutra da zaigra u prvom kolu jer će najmanje jedan od poraženih finalista kvalifikacija dobiti šansu da bude u glavnom žrijebu poslije odustajanja Brendona Nakašime od učešće na turniru koji najavljuje sezonu na šljaci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()