Krajinović i Lajović kao "laki luzeri" izborili plasman u prvo kolo Monte Karla

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 5.779.335 evra

09.04.2023. 17:52
  • Podijeli:
monte_karlo_tenis-6432df419007e.webp Foto: Twitter/masters/montekarlo

Srpski teniseri Filip Krajinović i Dušan Lajović igraće u prvom kolu glavnog žrjeba mastersa u Monte Karlu kao "laki luzeri" iako su poraženi u posljednjem kolu kvalifikacija, saopštili su danas organizatori turnira.

Krajinović je ranije danas izgubio od Mađara Martona Fučkoviča u posljednjem kolu kvalifikacija, ali će srpski teniser nastupiti u glavnom žrjebu poslije odustajanja nekoliko tenisera. Krajinoviću će sutra rival u prvom kolu da bude Španac Roberto Bautista Agut.

Lajović je poražen u poslednjem kolu kvalifikacija od Francuza Uga Ambera 2:6, 6:3, 6:4. Međutim, srpski teniser je kao "laki luzer" stigao do prvog kola, a rival će mu sutra biti Australijanac Aleksej Popirin.

Miomir Kecmanović će najverovatnije u utorak u prvom kolu igrati protiv Italijana Lorenca Musetija, dok Novak Đoković u drugom kolu čeka pobjednika meča između Rusa Ivana Gakova i Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 5.779.335 evra, piše žurnal.rs.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()