Đoković dočekan kao kralj: Pogledajte šta su mu šeici omogućili!

Generalna proba u Rijadu

27.12.2023. 13:40
  • Podijeli:
Novak đoković AP PhotoMichel Euler via Tanjug-6540148ce8194.webp Foto: AP PhotoMichel Euler via Tanjug

Novak Đoković će generalnu probu za novu tenisku sezonu odraditi u Rijadu na stadionu koji prima 26.000 navijača.

Srpski teniser će od 16.00 pokazati u kakvoj formi se nalazi pred put u Australiju, a iako to neće biti takmičarski meč gotovo da je garantovano da će to biti spektakl.

Biće mnogo zabavnih momenata, a ujedno će i dva tenisera provjeriti ko je odradio bolje pripreme do sada. Đoković je stigao u Saudijsku Arabiju, a u Rijadu se našao po prvi put u životu.

Primljen je raskošno, bogato i ekstravagantno, pa je dobio buket cvijeća, ličnu turu kroz Rijad i krstarenje brodićem tokom čuvenih noći u ovom gradu.

Sve ovo je pokazalo koliko su u Saudijskoj Arabiji zahvalni što je najbolji teniser stigao u Rijad.

Pogledajte i kako je primljen Đoković u Rijadu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()