Đoković bjesnio na stručni štab, Ivanišević mu odgovorio uz "sočne" psovke

U jednom trenutku Đoković se okrenuo prema Ivaniševiću i počeo vikati, ljut što je prema njegovom mišljenju sam morao tražiti rješenja za igru

18.05.2023. 12:30
  • Podijeli:
Novak Đoković_Profimedia-6462a25d5927c.webp Foto: Profimedia

Holger Rune savladao je Novaka Đokovića u četvrtfinalu Mastersa u Rimu rezultatom 2:1 u setovima (6:2, 4:6, 6:2), a najbolji teniser svijeta bio je vidno nervozan tokom meča, te je ponovo ušao u raspravu sa svojim stručnim štabom na čelu sa Goranom Ivaniševićem.

U jednom trenutku Đoković se okrenuo prema Ivaniševiću i počeo vikati, ljut što je prema njegovom mišljenju sam morao tražiti rješenja za igru.

"Koučing (coaching) ovakav, ovakav koučing...Ovakav!", urlao je Novak pokazujući nulu svim svojim ljudima u boksu: "Svi!", povikao je on, pa nastavio: "Konfuzija... Stalno, svi ste u konfuziji, svi!

Ivanišević je momentalno odgovorio Novaku: "Koji ti je k*rac? Igraj, igraj, igraj, makni se od lopte...", vikao je sa tribine hrvatski stručnjak.

Rune će u polufinalu igrati protiv Norvežanina Caspera Ruuda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()