Azarenka: Đoković ne dobija zasluge koje zaslužuje

"Novak je toliko puta prikazan kao negativac. Postoje dvostruki aršini. Morao je da uradi mnogo više od Rodžera i Rafe"

14.07.2023. 12:24
  • Podijeli:
Novak Đoković Viktorija Azarenka_Profimedia-64b1183ca4991.webp Foto: Profimedia

Bjeloruska teniserka Viktorija Azarenka biranim riječima je govorila o Novaku Đokoviću.

Popularna Vika je u intervjuu za emisiju "Up Front" Sajmona Džordana govorila i o Rafaelu Nadalu, Rodžeru Federeru, odnosno, Velikoj trojki, kao i na koji način se svako od njih bori da postane najboljih svih vremena.

Azarenka je Noleta stavila na prvo mjesto po načinu na koji je gradio karijeru.

"Na muškom turu mislim da Đoković ne dobija zasluge koje zaslužuje. Rodžer i sva ta njegova elegancija, njeverovatan je... On je najtalentovaniji iz Velike trojke. Rafa je borac, veliko srce ima. Novakov um? Nijedan drugi sportista to nema. Zaista sam očarana njim", rekla je Azarenka.

 Vika se tu nije zaustavila sa hvalospjevima na račun srpskog asa:

"Novakova radna etika i njegova disciplina su veoma istočnoevropske. On je toliko puta bio prikazan kao negativac. Postoje dvostruki aršini. Morao je da uradi mnogo više od Rodžera i Rafe da bio održao dobar imidž. On se uvijek penje uzbrdo. Kada je bio mlađi trudio se da bude simpatičan, sada je samo prestao da brine o tome", rekla je, između ostalog, Azarenka.

Đoković danas, od 14.30, igra polufinale Vimbldona protiv Janika Sinera.

U drugom okršaju, ne prije 16.30 sati, sastaće se Karlos Alkaraz i Danil Medvedev.  

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()