McGregor: Neka Fury proba ponovo protiv Usika, ali radije bih da se bori s Joshuom

Irac oduševljen borbom

19.05.2024. 13:07
  • Podijeli:
conor mcgregor reuters-648bf87f242e9.webp Foto: Reuters

Oleksandar Usik je u fenomenalnoj borbi stoljeća u Rijadu podijeljenom sudijskom odlukom pobijedio Tysona Furyja i ujedinio sve titule u teškoj kategoriji.

Dvojica sudija bodovala su borbu 115:113 i 114:113 u korist Usika, dok je jedan bodovao 114:113 u Furyjevu korist.

Nakon borbe Tyson Fury rekao je da je zapravo on zaslužio pobjedu te da su sudije bodovali u korist Usika samo jer je njegova zemlja Ukrajina u ratu. S druge strane, Usik je završio u bolnici jer mu je protivnik slomio vilicu. Vjerovatno će Fury i Usik boksati ponovo. Na tu temu se oglasio i MMA borac Conor McGregor, koji je bio oduševljen borbom.

"Lud meč. Šta dalje, ko zna... Usik je nevjerovatan. Najviše bih volio vidjeti borbu Furyja i Joshue, ali neka Fury proba drugi put boksati protiv Usika ako želi. Ako ne, može i Joshua - Usik, treća borba", napisao je McGregor na Instagram.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()