Jovan Lekić postao četvrti predstavnik Bosne i Hercegovine na Olimpijskim igrama u Parizu

Plivač iz Banjaluke

28.06.2024. 21:15
  • Podijeli:
Jovan Lekić_foto_PKBorac-667adc03de1ef.webp Foto: PK Borac

Plivač Jovan Lekić je postao četvrti predstavnik Bosne i Hercegovine na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon što su plasman na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu osigurale plivačica Lana Pudar, te džudistkinje Larisa Cerić i Aleksandra Samardžić, njima se pridružio i plivač Jovan Lekić.

Banjalučki plivač je na Evropskom prvenstvu u Beogradu osvojio deveto mjesto na 400 metara slobodnim stilom, čime je osigurao nastup u Parizu.

Lekić je na današnjoj konferenciji za medije u Banaluci istakao da želi u Parizu otplivati najbolje što može.

"Olimpijske igre su vrhunac moje karijere i karijera svakog sportiste. Potrudit ću se da se zabavim, da bude lijepo i da zabilježim svoj najbolji rezultat", rekao je Lekić.

Olimpijske igre u Parizu se održavaju od 26. jula do 11. augusta, a plivačka takmičenja će biti održana od 27. jula do 4. augusta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()