Veliki povratak: Pablo Laso ima novi klub

Mnogi klubovi imali su želju da angažuju španskog trenera

01.05.2023. 17:17
  • Podijeli:
Pablo Laso_Profimedia-644fd76736376.webp Foto: Profimedia

Španski trener Pablo Laso će potpisati trogodišnji ugovor sa Bajernom, piše Marka.

Laso godinu dana nije radio pošto je se posvetio oporavku od srčanih problema koje je imao prošle godine. U tom periodu je dobio i otkaz u Realu.

Sada je spreman da se vrati poslu i to će biti u Minhenu, gdje će biti dio velikog projekta koji Bavarci planiraju da implementiraju.

Mnogi klubovi imali su želju da angažuju španskog trenera. Za Lasa su bili zainteresovani Makabi, Panatinaikos, Anadolu Efes, ali djeluje da je pobjedu na kraju odnio Bajern, koji će se rstati sa Andreom Trinkijerijem.

Lasu su čelnici ekipe iz Minhena spremni da naprave konkuretnu ekipu, koja će se sljedeće sezone boriti za Top 8 u Evroligi.

Bajern će od sljedeće sezone igrati i u novoj hali koja prima 12.000 navijača.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()