Sacar Anim novo pojačanje za Igokeu

Igosi su se pojačali na bekovskoj poziciji, u tim iz Laktaša stiže Sacar Anim rođen 1997. u Minneapolisu, visok 196 cm

21.06.2024. 18:00
  • Podijeli:
Sacar Anim_foto_FIBA Europe Cup-667589e965d93.webp Foto: FIBA Europe Cup

Nakon imenovanja trenera, Igokea je započela sa sastavljanjem igračke križaljke za narednu sezonu, a novi igrač Igosa je Sacar Anim.

Igosi su se pojačali na bekovskoj poziciji, u tim iz Laktaša stiže Sacar Anim rođen 1997. u Minneapolisu, visok 196 cm.

Svoju karijeru je počeo na koledžu Marquette Golden Eagle, nakon staža u NCAA igrao je u G League za razvojni tim Clippersa.

Nakon toga se otisnuo u Evropu, debitovao je u Medi Bayreuth, sledeća stanica je bila Reggio Emilia, a u Igokea m:tel stiže iz Hapoel Eliata.

U Hapoel Eliatu je ostvario učinak od 12,7 poena, 3,12 skokova i 1,25 asistencija po utakmici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()