Povratak kući: Kalinić se vraća u Crvenu Zvezdu?

S Kalinićem je drugačija situacija s obzirom da će Srbin na kraju sezone postati slobodan igrač

10.04.2024. 13:06
  • Podijeli:
Nikola Kalinić-1668685085242.webp Foto: Profimedia

Dok se Valensiji polako "sprema" selidba u Evrokup, sve je izvjesnije da trojica najtraženijih igrača ekipe - Kris Džons, Brendon Dejvis i Semi Odželej - neće krenuti tim putem, već će potražiti izlaz prema evroligaškim sastavima.

Španski portal „Encestando“ navodi da je Odželej već viđen u redovima Barselone i to na poziciji koja će ostati upražnjena odlaskom Nikole Kalinića, koji je citiramo – u pregovorima sa Crvenom zvezdom.

Ova vijest u žestokoj je koliziji sa saznanjima košarkaškog menadžera Nemanje Žorića, koji je ne tako davno objavio da je Odželej praktično košarkaš Crvene zvezde i da je dogovorio sve uslove buduće saradnje sa klubom iz Beograda.

„Encestando“, međutim, podsjeća da Odželej ima važeći ugovor sa Valensijom do 2025. i da u klubu ne namjeravaju da ga puste za manje od sume koju su prošlog ljeta platili Virtusu za snažnog krilnog košarkaša. A, to je 300.000 evra.

S Kalinićem je drugačija situacija s obzirom da će Srbin na kraju sezone postati slobodan igrač piše Sport Klub.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()