Poraz Igokee na startu turnira: Ekipa CSKA slavila sa 16 poena razlike

Prvo ime kod ekipe iz Moskve bio je Ruznetsev sa 17 poena

06.09.2023. 22:21
  • Podijeli:
Igokea CSKA.-64f8d8ab3a39a.webp Foto: SRNA

Košarkaši Igokee poraženi su večeras od ekipe CSKA reuzltatom 66:82 u prvoj utakmici Internacionalnog košarkaškog turnira "Prvih 50 godina Igokea Mtel".

Utakmica je odigrana u Nacionalnom teniskom centru u Banjaluci.

Prvo ime kod ekipe iz Moskve bio je Ruznetsev sa 17 poena, Vor je ubacio 13, a Јekiri 12.

Kod Igokee istakao se Tanasković sa 16 poena, Јeremić i Karmajkl dodali su po devet, a Nikolić osam poena.

Pored Igokee i CSKA iz Moskve na ovom eminentnom turniru nastupaju još Partizan, Galatasaraj, Turk Telekom i Hapoel iz Јerusalima, a smotra traje do 10. septembra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()