Odavno je na meti najvećih srpskih klubova, a zapao je za oko i madridskom Realu

Ognjen je odavno skrenuo pažnju na sebe, a za prvi tim Igokee debitovao je još prošle sezone u pobjedi nad Cibonom

30.05.2024. 11:01
  • Podijeli:
Ognjen_radosic_foto_Igokea-665840495ea4b.webp Foto: Igokea

Ipak, za Ognjena Radošića dileme nije bilo-jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša stavio je paraf na prvi profesionalni ugovor sa Igokeom u kojoj već godinama brusi svoj talenat.

"Dobre stvari ne treba da se mijenjaju, a Igokea je moja košarkaška kuća. Ovo je idealna sredina za razvoj mladih košarkaša i uopšte se nisam dvoumio. Drago mi je što su u klubu prepoznali moj rad i na meni je sada da nastavim da se dokazujem. Ovo je, za mene, veliki korak naprijed i radujem se novim izazovima.", rekao je Radošić.

Ognjen je odavno skrenuo pažnju na sebe, a za prvi tim Igokee debitovao je još prošle sezone u pobjedi nad Cibonom. Ipak, svjestan je da ga sada čeka veća odgovornost.

"Formula za uspjeh je jasna i samo napornim radom mogu da napredujem. Od velikog značaja je i podrška starijih saigrača koji se trude da svojim savjetima utiču na moj razvoj. Daću sve od sebe da opravdam povjerenje i da pomognem ekipi da pravi još bolje rezultate.", rekao je Radošić

Zadovoljan je i Vuk Radivojević, sportski direktor Igokee, koji za Radošića ima samo riječi hvale.

"Ognjen je svojim ponašanjem na i van terena i odnosom prema treningu i košarci pravi primjer kako za sve mlade igrače. Drago nam je što ostaje u Igokei i to je ujedno još jedan dokaz dobrog rada u našem klubu koji je odavno poznat po tome da je sredina koja poklanja veliku pažnju razvoju mladih košarkaša. Ognjen je stasao u našem omladinskom pogonu, a tek će da pokaže svu raskoš svog talenta na velikoj sceni.", rekao je Radivojević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()