Nakon neuspješne epizode u Atini: Vildoza ponovo u Crvenoj Zvezdi?

Argentinski bek trebao bi pojačati crveno-bijele od naredne sezone, nakon što je u ovoj nosio dres Panatinaikosa, prenosi italijanski novinar Mateo Andreani.

17.05.2024. 08:28
  • Podijeli:
Luca Vildosa foto KK Crvena zvezda-64253e924149e.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda dogovorila je pojačanje za narednu sezonu, a crveno-bijeli dres će po svemu sudeći ponovo obući Luka Vildosa.

Argentinski bek trebao bi pojačati crveno-bijele od naredne sezone, nakon što je u ovoj nosio dres Panatinaikosa, prenosi italijanski novinar Mateo Andreani.

Vildosa je prošle sezone nosio dres Zvezde, a na Mali Kalemegdan došao je u oktobru mjesecu.

Crvena zvezda je tako nastavila da sklapa tim za narednu sezonu, s obzirom da će, iako još uvijek nije zvanično, doskorašnji centar Mege Uroš Plavšić od naredne sezone biti igrač tima sa Malog Kalemegdana.

Podsjetimo, crveno-bijeli trrenutno igraju finale ABA lige, gdje su odbranili domaći teren i sa 2:0 poveli u seriji protiv Partizana.

Srpski biser dobro prošao: Oglasila se Crvena zvezda i otkrila stanje povrede Nikole Topića
Zvezda tako sada ima meč loptu, a naredna utakmica igra se u nedjelju od 20.30, a Partizan će biti domaćin u ovoj utakmici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()