Ivanović: Zvezda ne može ovako da igra!

Crvena zvezda je večeras u Zagrebu poražena od Cibone 85:81

05.03.2023. 18:46
  • Podijeli:
Duško Ivanović-63f1d2ccbd3a4.webp Foto: Dimitrije Nikolić/Tanjug

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je večeras da su "crveno-bijeli" nedopustivom igrom dozvolili Ciboni da ostvari pobjedu u 20. kolu regionalne ABA lige.

Crvena zvezda je večeras u Zagrebu poražena od Cibone 85:81. To je bio drugi poraz "crveno-belih" u regionalnom takmičenju.

"Čestitam Ciboni, imali su više želje, borili su se više nego mi, njihov pristup igri je bio bolji nego naš. Crvena zvezda ne može ovako da igra, ovo je nedopustivo. Ne umanjujem uspjeh Cibone, odigrali su izvanredno sa puno samopouzdanja. Mi smo igrali bez strpljenja i ispustili utakmicu", rekao je Ivanović na konferenciji za medije poslije meča u Zagrebu.

On je istakao da ni igra Cibone sa četiri beka nije poremetila "crveno-bele".

"Nije nas poremetila Cibona, mi smo sami poremećeni bili od početka do kraja. Pristup nije bio onakav kakav treba da bude", zaključio je Ivanović.

Crvena zvezda će u narednom kolu ABA lige gostovati Partizanu u ponedeljak, 13. marta od 20.30 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()