Ivanović: Ponosan sam na igrače, žao mi je zbog lošeg prvog poluvremena

Ivanović je istakao da mu je žao što je ekipa odigrala loših 20 minuta u najvažnijoj utakmici sezone

22.06.2023. 22:53
  • Podijeli:
Tan2023-04-1813141207_3 duško ivanovic foto zoran zestic-643fbf4196398.webp Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je poslije poraza u petom odlučujućem meču finalne serije ABA lige od Partizana (96:85) da je ponosan na ekipu i sve prikazano u sezoni, ali da mu je žao što je u najvažnijoj utakmici bilo 20 loših minuta.

"Čestitke Partizanu pre svega, odigrao je mnogo bolje od nas, naročito prvih 20 minuta. Partizan je u prvom poluvremenu imao agresivnost, pogađao otvorene šuteve i kaznio nas", rekao je crnogorski stručnjak na konferenciji za medije.

Ivanović je istakao da mu je žao što je ekipa odigrala loših 20 minuta u najvažnijoj utakmici sezone.

"Ponosan sam na igrače, na njihov rad, zalaganje, fer i sportsko ponašanje na svakoj utakmici i žao mi je zbog ovih 20 loših minuta", dodao je Ivanović.

Ivanović tvrdi da su ekipe po kvalitetu ujednačene.

"Finalna serija, ali i cela sezona je pokazala da smo blizu, i mi i Partizan smo pobedili po pet puta i nijanse su odlučivale. Prave ekipe osvajaju titule i na strani, a mi večeras nismo uspeli, nadam se da hoćemo sledeći put", zaključio je Ivanović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()