Gdje je "nestao" Jokić: "Uhvaćen" u Evropi, ali ne u Srbiji

Nikola je napustio Sjedinjene Američke Države, ali nije otišao u Srbiju, nego u Švedsku

27.05.2024. 12:40
  • Podijeli:
jokic-664af481387e5.webp Foto: AP Photo/Abbie Parr

Najbolji košarkaš na planeti Nikola Jokić prvi put je snimljen u javnosti nakon eliminacije Denvera u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige.

Nikola je napustio Sjedinjene Američke Države, ali nije otišao u Srbiju, nego u Švedsku.

Snimljen je na jednoj konjičkoj trci u Švedskoj, a dobro znamo koliko obožava ove životinje i da koristi svaku priliku kada je slobodan da uživa u njihovoj gracioznosti, prenosi "Mondo".

Kako se vidi na snimcima, Jokića mnogi nisu prepoznali, dijelom i jer u Švedskoj košarka nije popularna, a na jedno od rijetkih pitanja novinara rekao je da "ne daje izjave".

Pogledajte snimke iz Švedske gdje se trenutno nalazi Nikola Jokić, bez ikakvog obezbjeđenja, a prema prvi informacijama njegov konj je i pobijedio na trci:
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()